Liberan Surf & Camp | Windsurf škole | TZ Orebić
Prilagodi
search
Pretraži

Liberan Surf & Camp

Liberan Surf & Camp

Autopleter d.o.o.

Škola

Otvoreno: 1.6. - 15.9.

Dolazimo iz dugog niza zaljubljenika u turizam i ugostiteljstvo, u kombinaciji s ljubavlju prema sportu i avanturama. Među prvima smo u Vignju počeli nuditi kamping smještaj i jedrenje na dasci.

Kasnije smo nadogradili ovaj uspjeh proširivši našu ponudu kitesurfingom i wakeboardingom. Trudimo se da naši gosti budu zadovoljni, da naše mjesto bude čisto i da poboljšamo našu ponudu.

S više od 30 godina iskustva, naša škola jedrenja na dasci i kiteboardinga definitivno je izvrstan izbor za usavršavanje u oba sporta. Uz naše instruktore u rasponu od freestyle jahača s više od 10 godina iskustva do vozača utrka, koji govore hrvatski, engleski i njemački, sigurno ćete biti u sposobnim rukama. Pogotovo jer imamo instruktore školovane za WDWS. Također, naš prijateljski pristup i stav unutar škole uskoro će se odraziti na vas!

Način plaćanja: Visa, Mastercard, Diners

Lorem sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt.
green div

Lokacija

green div