Viganj – pobjednik Turističke patrole Večernjeg lista 2023. | News | Visit Orebić Croatia
Prilagodi
search
Pretraži
Prilagodi
search
Pretraži

Viganj – pobjednik Turističke patrole Večernjeg lista 2023.

calendar

3. 11. 2023.

Viganj je pobjednik Turističke patrole Večernjeg lista, najstarije turističke nagrade koja se dodjeljuje već gotovo pet desetljeća. Ovo poznato odredište za windsurfing s osvojenih 95 bodova od mogućih stotinu okitilo se prestižnim priznanjem u oštroj konkurenciji od 29 destinacija na Jadranu.

Iza Vignja s bodom manje slijedila su poznata turistička mjesta Veli Lošinj i Pirovac, potom Zaostrog, Vrsi, Mandre… I ove su godine u fokusu Turističke patrole bila lijepa manja mjesta, vrijedna posjeta, u kojima su se ocjenjivali gostoljubivost i susretljivost, čistoća i urednost, plaže, raznolikost smještaja, kvaliteta ugostiteljske ponude, sadržaji za djecu, kulturni sadržaji, opskrbljenost i autohtonost te opći dojam.

Nagrada Turističke patrole za 2023. uručena je Vignju za doprinos jadranskoj turističkoj ponudi na svečanoj dodjeli priznanja sredinom rujna u Mariji Bistrici, a preuzeli su je načelnik Općine Orebić Tomislav Ančić i direktor Turističke zajednice Orebić Mladen Đeldum.

 

Članke pročitajte:

https://www.vecernji.hr/lifestyle/viganj-i-marija-bistrica-pobjednici-turisticke-patrole-vecernjeg-lista-nagrada-nam-je-poticaj-za-dalje-1710831

https://www.vecernji.hr/lifestyle/pobjednik-turisticke-patrole-osim-plaza-i-kristalno-cistog-mora-jedno-nas-je-posebno-odusevilo-1703218