Windsurfing | Vanjske aktivnosti | Turistička zajednica Orebić
Prilagodi
search
Pretraži

Windsurfing

Windsurfing

Windsurferi znaju. Viganj i Kučište njihov su raj. Tu uživaju u najljepšem spoju mora, ljeta i vjetra. Ova dva susjedna mjesta nekoliko kilometara zapadno od Orebića smještena su na najužem dijelu Pelješkog kanala. Upravo na tom dijelu maestral puše dvostruko jače nego bilo gdje drugdje na Jadranu. I to od jutra pa do večeri. A to se traži!

I sve je na par koraka: atraktivne plaže, hoteli i privatni iznajmljivači, škole windsurfinga s jedrima različite veličine za sve uzraste i sve vremenske uvjete. Možete naučiti jedriti na dasci za samo jedan dan po najnaprednijim metodama, paketi često uključuju smještaj i tečaj.

Preporuka: Ponta Liberan u Vignju najtraženija je plaža. Tamo se okupljaju surferi i kajteri iz čitavog svijeta. Jedrenje na dasci s pogledom na susjednu srednjovjekovnu Korčulu? Neopisivo!

Lorem sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt.