Kamp Antony-boy | Kampovi i kampirališta | Smještaj Orebić
Prilagodi
search
Pretraži
Prilagodi
search
Pretraži

Kamp Antony-boy

Kamp

Otvoreno: cijele godina, recepcija kampa

4/5

4 zvjezdice

Bilo da tražite mirno i intimno mjesto za opuštanje s prijateljima i obitelji, ili ako vaš odmor iz snova uključuje razgovor i smijeh s mnoštvom adrenalinskih ovisnika koji traže vjetar, mi smo kamp za vas! Naš kamp na 8 razina nudi veliku raznolikost tako da možemo pronaći upravo ono što tražite.
Naš kamp također ima malu trgovinu na recepciji, kao i zgodan brzi internet-cafe.
Možete unajmiti opremu za jedrenje na dasci uz popust, kao i pohađati školu jedrenja na dasci i kiteboardinga koja se nalazi u Windsurf centru
Osim kampova, nudimo i najam kamp prikolica Antony-Boy.
U blizini kampa možete pronaći sve što vam je potrebno, a trgovine mješovitom robom samo nekoliko minuta hoda u oba smjera u selima Kučište i Viganj.
Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili posebnih potreba, slobodno razgovarajte s našom recepcijom koja Vam stoji na raspolaganju od 7.30 do 21.00.

Lorem sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt.

Sadržaji

Kapacitet

Općenito

Dodatno

Aktivnosti

Parking

Ljubimci

Prilagođeno za djecu

Okolina

green div
Udaljenost od pumpe

8 km

Udaljenost od centra

5 km

Udaljenost od restorana

450 m

Udaljenost od trgovine

500 m

Udaljenost od ambulante

7 km

Udaljenost od banke

7 km