"Orebić offshore 2022." - zatvaranje natjecanja i koncert Željka Bebeka | News | Visit Orebić Croatia
Prilagodi
search
Pretraži
Prilagodi
search
Pretraži

"Orebić offshore 2022." - zatvaranje natjecanja i koncert Željka Bebeka

calendar

2. 06. 2022.

“Orebić offshore 2022.” odnosno natjecanje u lovu na veliku ribu održalo se u Orebiću između 18. i 21. svibnja 2022. u organizaciji Pomorsko športske udruge Peliška jedra.

Svečano otvorenje i sastanak ekipa se dogodio u srijedu 18. svibnja, a natjecanja u četvrtak, petak i subotu (19., 20., i 21.5.) s početkom od 9 sati isplovljavanje i ribolov do 17 sati.

Natjecalo se sveukupno 26 ekipa, a pobjedu je odnijela ekipa iz Orebića, posada broda „Normabel” voditelja Josipa Brkića, koju čine njegov sin Ante Brkić i Ivan Sinković. Ista ekipa je odnijela i nagradu za najveći pojedinačni primjerak ribe, a riječ je o tuni teškoj 66,22 kilograma.

 

Veliko zatvaranje uz koncert legendarnog Željka Bebeka

 

Organizatori su pripremili iznenađenje za subotu 21. svibnja od 21:00 na Trgu Peliških jedara u Orebiću u sklopu zatvaranja i proglašenja pobjednika nastupio je i legendarni Željko Bebek.

Bebek, živuća rock legenda, i sam lovac na veliku ribu iza sebe ima zavidu karijeru, a publiku u Orebiću zabavio je svojim najvećim hitovima iz solo karijere te iz doba nastupanja s Bijelim dugmetom.

Ulaz na koncert je bio slobodan, a sve posjetitelje organizatori su odlučili počastiti i pelješkim vinom te ulovljenom tunom.