Koncert Prljavo kazalište 8.8.2023. | News | Visit Orebić Croatia
Prilagodi
search
Pretraži
Prilagodi
search
Pretraži

Koncert Prljavo kazališe 8.8.2023.

calendar

11. 08. 2023.

Spektakularan koncert Prljavog kazališta u Orebiću

Veličanstven koncert s prejakom publikom – hvala od srca! Ovaj post na službenoj FB stranici poznatog zagrebačkog benda najbolje opisuje atmosferu u Orebiću.

Večer za pamćenje, tako bi se mogao opisati koncert Prljavog kazališta u Orebiću. Više od tri tisuće posjetitelja odlično se zabavljalo uz najpoznatije pjesme popularnih Prljavaca koji su u svojoj dugoj karijeri prvi put zasvirali u turističkom središtu Pelješca.

Da i nakon više od 40 godina postojanja Prljavci još uvijek žare i pale potvrdili su na pozornici na parkingu Lučica u sklopu nikad atraktivnijeg Orebićkog ljeta koje će trajati sve do sredine rujna.

Koncert u organizaciji Turističke zajednice općine Orebić osim Pelješčana i njihovih gostiju privukao je i fanove s Korčule, ali i ostalih susjednih mjesta koji su uživali u više od dva sata odlične glazbe.

Ovaj spektakularan koncert poklopio se s izlaskom novog singla Makni se, koji je, prema riječima frontmena Jasenka Houre, svojevrsna psihoanaliza, osvrt na pandemijsko razdoblje, ali i refleksija svega što se zbiva oko nas.