Izjava o privatnosti | Visit Orebić
Prilagodi
search
Pretraži

Izjava o privatnosti

Izjava o privatnosti
Turistička zajednica Orebića (“mi”, “mi” ili “naši”) upravlja web-stranicom https://visitorebic-croatia.hr/ (“usluga”). Ova vas stranica obavještava o našim politikama u vezi s prikupljanjem, korištenjem i otkrivanjem osobnih podataka prilikom korištenja naše usluge i izborima povezanim s tim informacijama. Vaše podatke koristimo za pružanje i poboljšanje usluge. Korištenjem Usluge pristajete na prikupljanje i korištenje podataka u skladu s ovim pravilima. Osim ako nije drugačije navedeno u ovoj Politici privatnosti, izrazi korišteni u ovim Pravilima o privatnosti imaju isto značenje kao i u našim Uvjetima i odredbama, dostupnim na https://visitorebic-croatia.hr/.

Prikupljanje i korištenje informacija

Prikupljamo nekoliko različitih vrsta informacija u različite svrhe kako bismo vam pružili i poboljšali našu uslugu.

Vrste prikupljenih podataka

Osobni podaci

Tijekom korištenja naše usluge možemo od vas tražiti da nam date određene osobne podatke s kojima vas možemo kontaktirati ili identificirati (“Osobni podaci”). Osobno, podaci koji se mogu identificirati mogu uključivati, ali nisu ograničeni na:
 • Adresa e-pošte
 • Ime i prezime
 • Telefonski broj
 • Adresa, grad, poštanski broj, država
 • Kolačići i podaci o upotrebi

Podaci o upotrebi

Također možemo prikupljati informacije o tome kako pristupiti i koristiti uslugu (“Podaci o upotrebi”). Ove informacije o upotrebi mogu uključivati ​​informacije kao što su adresa internetskog protokola vašeg računala (npr. IP adresa), vrsta preglednika, verzija preglednika, stranice naše usluge koje posjećujete, vrijeme i datum posjete, vrijeme provedeno na ovim stranicama, jedinstveni identifikatori uređaja i druge dijagnostičke informacija.

Podaci praćenja i kolačići

Koristimo kolačiće i slične tehnologije praćenja za praćenje aktivnosti na našoj usluzi i pohranjivanje određenih podataka. Kolačići su datoteke s malom količinom podataka koje mogu sadržavati anonimni jedinstveni identifikator. Kolačići se šalju vašem pregledniku s web stranice i pohranjuju na vašem uređaju. Korištene su i tehnologije praćenja: e-poruke, oznake i skripte za prikupljanje i praćenje informacija te za poboljšanje i analizu naše usluge. Možete naložiti pregledniku da odbije sve kolačiće ili naznačiti kada je kolačić poslan. Međutim, ako ne prihvaćate kolačiće, možda nećete moći koristiti neke dijelove naše usluge. Primjeri kolačića koje koristimo: Kolačići sesije. Koristimo kolačiće sesije za rad naše usluge. Koristimo kolačiće s postavkama kako bismo zapamtili vaše postavke i razne postavke. Sigurnosni kolačići. Koristimo sigurnosne kolačiće u sigurnosne svrhe.

Korištenje podataka

Turistička zajednica Orebića koristi prikupljene podatke u različite svrhe:
 • Za pružanje i održavanje usluge
 • Da vas obavijestimo o promjenama naše usluge
 • Da bismo vam omogućili sudjelovanje u interaktivnim značajkama naše Usluge kada to odlučite
 • Pružanje skrbi i podrške korisnicima
 • Za pružanje analize ili vrijednih informacija za poboljšanje usluge
 • Za praćenje korištenja usluge
 • Za otkrivanje, sprječavanje i rješavanje tehničkih problema

Prijenos podataka

Vaši podaci, uključujući osobne podatke, mogu se prenositi i održavati na računalima koja se nalaze izvan vaše države, pokrajine, države ili druge državne jurisdikcije gdje se zakoni o zaštiti podataka mogu razlikovati od onih u vašoj nadležnosti. Ako ste izvan Hrvatske i odlučite nam dati podatke, imajte na umu da podatke, uključujući osobne podatke, prenosimo u Hrvatsku i tamo ih obrađujemo. Vaš pristanak na ovu Politiku privatnosti nakon kojeg pošaljete takve podatke predstavlja vaš pristanak za takav prijenos. Turistička zajednica Orebića morat će poduzeti sve potrebne korake kako bi osigurala da se s vašim podacima rukuje sigurno i u skladu s ovim Pravilima privatnosti te da se prijenos osobnih podataka ne odvija u organizaciji ili državi osim ako ne postoji odgovarajuća kontrola, uključujući sigurnost vaše podatke i druge osobne podatke.

Otkrivanje podataka

Pravni zahtjevi

Turistička zajednica Orebića može otkriti svoje osobne podatke u dobroj vjeri da je takva radnja neophodna kako bi se:
 • U skladu sa zakonskom obvezom
 • Za zaštitu i obranu prava ili imovine Turističke zajednice Orebića
 • Da bi spriječili ili istražili moguće nedolično ponašanje u vezi s Uslugom
 • Za zaštitu osobne sigurnosti korisnika usluge ili javnosti
 • Za zaštitu od pravne odgovornosti

Sigurnost podataka

Sigurnost vaših podataka nam je važna, ali imajte na umu da nijedan način prijenosa putem Interneta ili način elektroničke pohrane nije 100% siguran. Iako nastojimo koristiti komercijalno prihvatljiva sredstva za zaštitu vaših osobnih podataka, ne možemo jamčiti njihovu apsolutnu sigurnost.

Davatelji usluga

Možemo zaposliti tvrtke i pojedince trećih strana kako bismo olakšali našu uslugu (“pružatelji usluga”), pružili uslugu u naše ime, izvršili usluge povezane s uslugama ili nam pomogli u analizi načina na koji se naša usluga koristi. Te treće strane imaju pristup vašim osobnim podacima samo za obavljanje ovih zadataka u naše ime i od njih se zahtijeva da ih ne otkrivaju ili koriste u druge svrhe.

Google Analytics

Možemo koristiti treće strane davatelje usluga za praćenje i analizu korištenja naše usluge. Google Analytics je usluga web analitike koju nudi Google koja prati i izvješćuje o prometu na vašoj web stranici. Google koristi prikupljene podatke za praćenje i praćenje korištenja naše usluge. Te se informacije dijele s drugim Googleovim uslugama. Google može koristiti prikupljene podatke za kontekstualiziranje i personalizaciju oglasa vlastite oglašivačke mreže. Možete isključiti mogućnost da svoju aktivnost na usluzi učinite dostupnom za Google Analytics instaliranjem dodatka preglednika za isključivanje Google Analytics. Dodatak sprječava Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js i dc.js) da dijeli podatke o aktivnostima posjeta s Google Analyticsom. Da biste saznali više o Googleovim pravilima o privatnosti, posjetite web-mjesto Google privatnosti i uvjeta.

Veze na druge stranice

Naša usluga može sadržavati poveznice na druge web stranice kojima ne upravljamo. Ako kliknete vezu treće strane, bit ćete preusmjereni na tu web stranicu treće strane. Preporučujemo vam da pregledate Politiku privatnosti svake web stranice koju posjetite. Nemamo kontrolu i ne preuzimamo odgovornost za sadržaj, pravila privatnosti ili prakse bilo koje treće strane ili usluge trećih strana.

Privatnost djece

Naša usluga se ne obraća nikome mlađem od 18 godina (“djeca”). Ne prikupljamo svjesno osobne podatke od osoba mlađih od 18 godina. Ako ste roditelj ili skrbnik i znate da su nam vaša djeca dala osobne podatke, kontaktirajte nas. Ako postanemo svjesni da smo prikupili osobne podatke djece bez provjere roditeljskog pristanka, poduzimamo korake da uklonimo te podatke s naših poslužitelja.

Promjene ovih pravila o privatnosti

S vremena na vrijeme možemo ažurirati našu Politiku privatnosti. Obavijestit ćemo vas o svim promjenama objavljivanjem novih Pravila privatnosti na ovoj stranici. Obavijestit ćemo vas putem e-pošte i/ili istaknute obavijesti o našoj usluzi, prije nego što promjene stupe na snagu i ažurirati “datum stupanja na snagu” na vrhu ove politike privatnosti. Potičemo vas da povremeno pregledavate ovu Politiku privatnosti radi eventualnih promjena. Promjene ovih Pravila privatnosti stupaju na snagu kada se objave na ovoj stranici.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s ovim Pravilima privatnosti, kontaktirajte nas:
 • Na e-mail: info@visitorebic-croatia.hr